-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Alblasserwaard e.o. 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Wij zijn op zoek naar huishoudelijke vakantiekrachten!

In de vakantieperiode kun je bij ons terecht vanaf 16 jaar.
Ben jij enthousiast en neem jij het werk serieus?
Dan ben jij onze ideale kandidaat!
We bieden je een uurloon van 10 euro.
Je kunt bij ons aan de slag als vakantiekracht!
Voor meer informatie: info@privazorgaend.nl of 0184-694673 t.a.v. Mevr. L. van Wijk.


Carrousseldag

Op woensdag 25 september verzorgt Precision een carrouseldag. Een grote kans om in één dag je certificaat te verlengen voor de voorbehouden handelingen. Deze keer niet bij PrivaZorg A&D op locatie, maar in de Spil in Bleskensgraaf van 9.00 uur-16.15 uur.
1 dagdeel is een theoretische update (highlights) van injecteren, katheteriseren, sonderen, stomazorg, wondverzorging en BHV. Gevolgd door 1 dagdeel uitvoering/toetsing voorbehouden handeling en BHV/AED praktijk. Voor meer informatie of aanmelden verwijzen wij u naar www.precision-bijscholingen.nl.


Open Huis!


HKZ en IGJ

De externe audit van Lloyds van afgelopen 9 maart is goed verlopen. PrivaZorg A&D is voorgedragen voor de nieuwe HKZ norm 2015 en we zijn opnieuw voor 3 jaar HKZ gecertificeerd!

Daarnaast is op donderdag 15 en vrijdag 16 maart de Inspectie voor de Gezondheid en Jeugd geweest. Zowel op kantoor, als met zorgverleners en cliënten zijn er gesprekken gevoerd. We hebben een goede beoordeling gehad en mogen trots en tevreden zijn met dit resultaat.


Carrousseldag

Op 20 februari verzorgt Precission een carrouseldag. Een grote kans om in één dag je certificaat te verlengen voor de voorbehouden handelingen. Deze keer niet bij PrivaZorg A&D op locatie, maar in de Spil in Bleskensgraaf van 9.00 uur-16.15 uur.
1 dagdeel is een theoretische update (highlights) van injecteren, katheteriseren, sonderen, stomazorg, wondverzorging en BHV. Gevolgd door 1 dagdeel uitvoering/toetsing voorbehouden handeling en BHV/AED praktijk. Voor meer informatie of aanmelden verwijzen wij u naar www.precision-bijscholingen.nl.


Zorg via PrivaZorg A&D in 2018!

Ook in 2018 staan wij graag voor u klaar. We hebben opnieuw contracten gekregen bij de zorgkantoren. Voor zowel verzorging als verpleging komen wij graag bij u langs.
Zorgkantoor CZ heeft voor de cliënten in Ridderkerk die onder de WLZ vallen een cliëntenstop afgekondigd voor PrivaZorg voor 2018; bestaande cliënten mogen zorg ontvangen van PrivaZorg, maar er kunnen geen nieuwe cliënten in 2018 worden aangenomen.
Als u onder de ZvW valt, mogen wij wel de zorg leveren.

Ook hebben we weer meegedaan met de aanbestedingen van de huishoudelijke ondersteuning in diverse gemeente. De gemeenten Drechtsteden, Molenwaard, Vijfherenlanden en Krimpen a/d IJssel willen de opdracht mede aan ons toevertrouwen.
Dit houdt in dat wij huishoudelijke ondersteuning leveren in de plaatsen Alblasserdam, Arkel, Bleskensgraaf, Brandwijk, Dordrecht, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Gorinchem, Goudriaan, Groot-Ammers, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogblokland, Hoornaar, Kinderdijk, Krimpen aan den IJssel, Langerak, Leerdam, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Nieuwpoort, Noordeloos, Ottoland, Oud-Alblas, Papendrecht, Schelluinen, Sliedrecht, Streefkerk, Vianen, Wijngaarden, Zederik en Zwijndrecht.

Bent u op zoek naar een nieuwe zorgaanbieder? Of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging als ZZP’er? Neem contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden!
 


 

Deel uw ervaring!

Door uw ervaring te delen op ZorgkaartNederland.nl, laat u zien wat goed gaat in de zorg en wat beter kan. Uw ervaring helpt anderen om hun zorgaanbieder te kiezen. En het helpt zorgaanbieders om de zorg steeds beter af te stemmen op uw wensen. 

Deel ook uw ervaring met de zorg en help zo anderen met kiezen.

 


Tijdsregistratie App

Onlangs zijn we gestart met de PrivaZorg Tijdsregistratie App. PrivaZorg heeft deze app laten ontwikkelen zodat de ZZP’ers eenvoudig en snel, op een digitale manier, de gewerkte tijd kunnen registreren. Onze ZZP’ers zijn hierdoor minder tijd kwijt aan het administratieve proces. Een belangrijk voordeel is dat voor de geregistreerde tijd in de App geen aftekenlijsten meer aangemaakt hoeven te worden. 


Fietsmolentocht levert 10.000 euro op voor stichting Hulphond

Op 23 september hebben de Rotaryclubs Alblasserwaard en Kinderdijk de Fietsmolentocht georganiseerd met als doel geld in te zamelen voor ‘Stichting Hulphond Nederland’.

We kijken terug op een succesvolle dag met bijna 450 deelnemers die de felbegeerde medaille konden omhangen en een opbrengst van ruim € 10.000,--.
Dit bedrag werd bijeengebracht door de deelnemers en door u als sponsor.

Als sponsor heeft u in belangrijke mate bijgedragen aan dit mooie resultaat en daarvoor willen wij u heel hartelijk danken. Mede door uw bijdrage kunnen mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door inzet van een hulphond geholpen worden. En dat is zeer waardevol!

De Fietsmolentocht is een jaarlijks terugkerend evenement en groeit meer en meer uit tot een begrip. Het Goede Doel wisselt per jaar en staat altijd voorop!
In 2018 zal de Fietsmolentocht op 22 september worden gereden. Wij hopen dan weer een beroep op u te mogen doen.

Beste leden van de Rotary,
Prachtige foto's met een mooi verhaal.
Wat fijn dat er zoveel bij elkaar “gefietst” is voor “Stichting Hulphond Nederland”.
Persoonlijk met Mevrouw gesproken en dan besef je pas wat een Hulphond betekent. Wat een Hulphond kan, doet en wat dat betekent voor haar “Baasje”. Echt bijzonder!

Het was een zonovergoten dag.
Op naar volgend jaar!

Janneke de Jong 

 


Training en bijeenkomst voor onze ZZP’ers

Afgelopen maand zijn er diverse trainingen en bijeenkomsten voor onze ZZP’ers georganiseerd.

Zo is er een instructiebijeenkomsten over cliëntdossiers en cliëntveiligheid geweest. Dit was voor onze ZZP’ers die Huishoudelijke ondersteuning geven.
We hebben hierover enthousiaste reacties ontvangen van de ZZP’ers die aanwezig waren. Zowel inhoudelijk als het contact met de collega ZZP'ers werd zeer gewaardeerd.
Wij waarderen de inzet en het meedenken van onze ZZP'ers.

Ook is op ons kantoor een cursus SOAP rapporteren georganiseerd. De cursus werd gegeven door een ZZP’er. Zo blijven we dicht bij de praktijk. Het waren succesvolle middagen en we zijn trots op de resultaten die wij terug zien in de dossiers!

Daarnaast hebben we onlangs een training georganiseerd waar onze ZZP’ers een demonstratie hebben gekregen over de werking van de medicijndispenser ‘Philips-Medido’. Mochten er cliënten in aanmerking komen, zal PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden hier gebruik van maken. Meer info: http://www.medido.philips.nl.


PrivaZorg A&D aangesloten bij Netwerk Palliatieve Zorg – Waardenland

PrivaZorg A&D is aangesloten bij Netwerk Palliatieve Zorg – Waardenland. Meer informatie kunt u hierover vinden op de website http://www.netwerkpalliatievezorg.nl/waardenland/.
Scholing en deskundigheidsbevordering is een belangrijk thema binnen het Netwerk. Er worden diverse bijeenkomsten, cursussen en scholingen aangeboden. Ook wordt er aandacht geschonken aan de internationale dag van de Palliatieve zorg op 3 oktober.


Huishoudelijke ondersteuning

Door uitspraak van de rechters en de landelijke onrust zijn er veel vragen over de huishoudelijke ondersteuning. Huishoudelijke ondersteuning valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en blijft de taak van de gemeente. Als u vragen heeft, kunt u het beste contact opnemen met het WMO loket van uw gemeente. 


Afschaffing en versoepeling van eigen bijdragen Wmo Drechtsteden


Onderstaand nieuwsbericht is afkomstig van de website van de gemeente Drechtsteden. Om naar het originele nieuwsbericht te gaan, kunt u op de volgende link klikken: https://www.drechtsteden.nl/nieuws/afschaffing-en-versoepeling-van-eigen-bijdragen-wmo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inwoners van de Drechtsteden die via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) een beroep doen op individuele begeleiding of groepsbegeleiding, betalen daar voortaan geen eigen bijdrage meer voor.  Dit heeft het Drechtstedenbestuur besloten.
Het schrappen van de eigen bijdrage scheelt voor mensen die er gebruik van maken rompslomp en geld. Afhankelijk van de individuele situatie kan het van een klein bedrag tot wel honderden euro's per maand schelen. Mogelijk volgen er nog meer versoepelingen. Het Drechtstedenbestuur wil voorkomen dat mensen vanwege de eigen bijdrage afzien van ondersteuning die ze nodig hebben. De maatregel gaat per direct in.
Tot 2014 bestond er een compensatieregeling voor chronisch zieken en gehandicapten. Na het afschaffen van die regeling en de overdracht van voorzieningen naar de Wmo, gingen vooral voor midden- en hogere inkomens de eigen bijdragen fors omhoog. Het lijkt erop dat om die reden klanten ondersteuning zijn gaan mijden.
'Daarom hebben we nu besloten de eigen bijdrage voor een aantal voorzieningen te schrappen', zegt Karin Lambrechts, in het Drechtstedenbestuur verantwoordelijk voor de Wmo. 'Het gaat er ons om dat mensen de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.'


Hercertificering HKZ 2016

Op 24 maart j.l. zijn we door Lloyd’s bezocht in het kader van de hercertificering. PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden heeft aan alle eisen voldaan en we worden met overtuiging voorgedragen voor de HKZ hercertificering.

Met HKZ wordt gecontroleerd hoe de kwaliteit in een zorgorganisatie is geregeld en wordt geborgd. Door dit certificaat te behalen laat PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden zien dat intern alles op orde is. Onze organisatie werkt continu aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening. 


Huishoudelijke ondersteuning via PrivaZorg A&D in 2016!

Maandag 1 oktober 2015

We hebben zoals gewoonlijk meegedaan met de aanbestedingen van de huishoudelijke hulp in diverse gemeenten. De gemeenten Drechtsteden, AV (Alblasserwaard en Vijfheerenlanden) en Krimpen a/d IJssel willen de opdracht voor de huishoudelijk hulp mede aan ons toevertrouwen!

Na beoordeling van onze aanbesteding is gebleken dat de inschrijving van PrivaZorg voldoet aan alle gestelde eisen om goede zorg huishoudelijke ondersteuning te leveren. Voor 2016 zijn de gemeenten Drechtsteden, AV en Krimpen a/d IJssel daarom voornemens de huishoudelijke zorg opnieuw te gunnen aan PrivaZorg.

Dit houdt in dat wij huishoudelijke ondersteuning leveren in de plaatsen Alblasserdam, Arkel, Bleskensgraaf, Brandwijk, Dordrecht, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Gorinchem, Goudriaan, Groot-Ammers, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogblokland, Hoornaar, Kinderdijk, Krimpen aan den IJssel, Langerak, Leerdam, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Nieuwpoort, Noordeloos, Ottoland, Oud-Alblas, Papendrecht, Schelluinen, Sliedrecht, Streefkerk, Vianen, Wijngaarden, Zederik en Zwijndrecht. 

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de aanbesteding van de huishoudelijke hulp. We zijn daarom blij dat we erop mogen vertrouwen ook in 2016 aan onze cliënten huishoudelijk zorg te mogen leveren. Voor onze cliënten en zorgverleners hoeft er dus niks te veranderen.

Bent u op zoek naar een nieuwe zorgaanbieder? Of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging als ZZP’er? Neem contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden!


HKZ certificaat verlengd

Donderdag 20 maart 2015

Vandaag hebben we een interne audit van de kwaliteitscontroleurs gehad. Dit betekent dat zij op bezoek komen om de kwaliteit van onze interne processen en waarborging van de zorg te beoordelen. We kwamen geslaagd uit de bus - zo hoort het ook!


PrivaZorg nieuwjaarsbijeenkomst: Chocolade workshop 15 en 23 januari 2014

Woensdag 19 februari 2014

Als nieuwjaarsbijeenkomst heeft PrivaZorg A&D voor zijn relaties een chocolade workshop georganiseerd. Veel ZZP'ers hebben ontzettend genoten van deze creatieve avond. Na uitleg over het productieproces van chocolade zijn we met zijn alle aan de slag gegaan om onze eigen chocolade creaties te maken!

Chocolade gieten, bonbons maken, je vingers aflikken, het kon allemaal! En aan het einde van de avond heeft iedereen zijn eigen gemaakte producten mee naar huis genomen: genoeg om met het hele gezin van te snoepen:).

We hebben veel positieve reactie's ontvangen van de ZZP'ers en kijken terug op twee geslaagde avonden!

                  

     

    

       

       


Zomermolentocht 27 september 2013

Woensdag 10 oktober 2013

Op zaterdag 28 september werd weer de zomermolentocht gereden. De opbrengst ging dit jaar naar het Sophia Kinderziekenhuis.

PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden droeg ook haar steentje bij. Samen met een aantal zorgverleners en mensen van het kantoor stapten zij op deze mooie zaterdag op de fiets. Verdeeld over twee groepen, de snelle jongens op de racefiets en sportievelingen op toerfiets. Voor deze rit waren er nieuwe T-shirts bedrukt zodat ze herkenbaar hun toer konden maken. 

Het was een mooie dag met een hoop gezellige mensen. Het is elk jaar weer een belevenis om door het mooie Alblasserwaard te rijden en zij hopen volgend jaar weer van de partij te zijn!

     

    

   

 


PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden viert haar 10 jarig bestaan!!

Maandag 22 april 2013

PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden heeft op 22 april haar 10 jarig bestaan gevierd! Dit historische moment is gevierd met zorgverleners, kantoormedewerkers, medewerkers van het centraal kantoor van PrivaZorg en familie. Met elkaar hebben we de afgelopen 10 jaar veel mogen bereiken! We willen iedereen bedanken die hieraan zijn bijdrage heeft geleverd!

Sinds 2003 levert PrivaZorg kwalitatieve zorg aan zorgvragers in de Alblasserwaard, de Drechtsteden, Vijheerenland, Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel. In de loop van de tijd is het gebied van PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden uitgebreid en zijn de vormen van thuiszorg toegenomen. We zijn er blij met dat we elke dag met veel entousiaste ZZP'ers zoveel tevreden clienten zorg mogen bieden!

Oprichters en oud directie van PrivaZorg Rob Verzijl en Bertien Vries waren aanwezig en gaven hun reactie:

Beste Janneke,

Het was fijn om gisteravond je jubileum mee te mogen maken. De sfeer was warm en verzorgd; eigenlijk zoals jij zelf bent.

Je ontroerende dankwoord heeft ons (en vast ook de andere aanwezigen) geraakt. PrivaZorg is altijd blij met jou geweest en dat zal altijd zo blijven.

Jouw liefdevolle betrokkenheid bij de cliënten/mantelzorg en je oprechte persoonlijke belangstelling voor je kantoorpersoneel en de ZZP-ers is het toonbeeld van hoe het in zorgland behoort te gaan.

We weten echter dat het helaas lang niet overal zo is; daarom ben jij een lichtend voorbeeld. Maar je niet aflatende betrokkenheid vergt heel veel energie en daarom is het goed om af en toe je luikjes dicht te doen.

We wensen jou en Kees dan ook een fijne vakantie toe.

Hartelijke groeten ook van Rob, Bertien.

Tijdens de avond speelde de troubadour vrolijke liedjes van eigen bodem, Janneke gaf een toespraak waarin ze alle iedereen bedankte voor hun hulp en trouw en iedereen kon heerlijk smullen van de lekkere hapjes en drankjes die geserveerd werden: het was een erg mooie avond!© puntjesopde-i.nl