-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Alblasserwaard e.o. 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Werken via PrivaZorg 

PrivaZorg werkt met ZZP’ers in de zorg. Een Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) is iemand die zelfstandig opdrachten uitvoert en daarvoor facturen indient. Zoals een freelance fotograaf of zelfstandige in de bouw werkt kunt u dat als ZZP'er in de zorg. Als zorgverlener bent u dus niet bij ons in loondienst. Werken als zelfstandige heeft een aantal voordelen:

 U bepaalt zelf uw werkgebied;
 U bepaalt samen met de cliënt de werktijden;
 U hebt uw eigen, vaste cliënten;
 U hebt goede verdiensten.

Het is erg aantrekkelijk omdat u uw werkzaamheden kunt inplannen op de tijden die u beschikbaar bent. Natuurlijk staat een zelfstandig ondernemer ook voor een aantal uitdagingen:

 Uw inkomsten zijn afhankelijk van het aantal uur dat u werkt, en kunnen daardoor variabel zijn;
 U werkt voor meerdere opdrachtgevers;
 U houdt zorgvuldig uw administratie bij.

Als ZZP'er in de zorg ben je ondernemer. Om een aantrekkelijke ZZP'er te zijn, ben je flexibel inzetbaar en mobiel. Daarnaast ben je bereid om zorg te verlenen op de dagen en momenten dat het nodig is. Cliënten hebben bijvoorbeeld ook tijdens feestdagen een betrouwbare zorgverlener nodig. (Voor clienten die huishoudelijke zorg ontvangen geldt dat de zorg van maandag tot en met vrijdag gegeven wordt.) Natuurlijk toon je een gezonde dosis initiatief.

Werken voor de cliënten; dat is waardevol. We hebben als doel hoogstaande kwaliteit thuiszorg te leveren, daarom zoeken we ZZP’ers met hetzelfde uitgangspunt. Uit ons cliënttevredenheidonderzoek blijkt telkens hoe sterk onze cliënten de zorgverleners waarderen:

“De zorgverlener ziet het werk en doet het werk heel goed!”
“Er komt een vast team, zaken worden onderling opgelost, er wordt goed actie ondernomen.”
“De zorgverlener denkt buiten haar werktijden nog aan me, ze stuurde zelfs een ansichtkaart!”
“Ik krijg hulp van een vaste zorgverlener waar ik van op aan kan.”

Spreekt dit u aan? En wilt u als ZZP’er via PrivaZorg werken? Dan dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen voordat u aan de slag kunt; zie Voorwaarden ZZP’schap of klik hier.
 

© puntjesopde-i.nl