-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Alblasserwaard e.o. 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Voorwaarden ZZP’schap 

Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) is iemand die zelfstandig opdrachten uitvoert en daarvoor facturen indient. Net zoals een freelance fotograaf of zelfstandige in de bouw kunt u als ZZP’er in de zorg werken. Als zelfstandige regelt u uw eigen administratie, facturering, inkomstenbelasting, en werkt u voor eigen rekening en risico.

Inschrijven bij V&VN of bij onze eigen registratie
Als ZZP’er in de zorg (Verzorging- en Verpleging) dient u zich in te schrijven bij V&VN. Op de website www.kwaliteitsregister.venv.nlkunt u zich aanmelden. Wij werken alleen met gecertificeerde ZZP’ers. 

Als u in de huishouding zou willen werken als ZZP’er, dan kunt u zich inschrijven bij de PrivaZorg registratie. In onderstaand schema kunt u zien welke documenten wij vragen:

Door V&VN worden uw benodigde documenten (onafhankelijk) gecontroleerd en ontvangt u automatisch bericht wanneer een document verloopt. U kunt zich via de website van V&VN aanmelden.

Wellicht heeft u zich nog niet eerder bij een keurmerk ingeschreven en bovenstaande documenten nog niet eerder aangevraagd. Met elke nieuwe zorgverlener hebben we daarom een intakegesprek waarin we hierover uitleg geven. Tevens ontvangt u van ons een documentatiemap waar in staat hoe en wat u moet regelen om als ZZP’er bij PrivaZorg A&D opdrachten te kunnen ontvangen.

Op de volgende pagina's kunt u meer lezen over de documenten die nodig zijn voor een inschrijving bij het keurmerk.

Wilt u meer weten over: VOG, verzekering en KvK klik hier 
Of wilt u meer weten over de raamovereenkomst, het identiteitsbewijs, het keurmerk of de klachtencommissie? Klik dan hier

© puntjesopde-i.nl