-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Alblasserwaard e.o. 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden (A&D) kunt voor alle soorten thuiszorg terecht. Heeft u verzorging, verpleging of begeleiding nodig? Of hebt u behoefte aan hulp bij het huishouden? Dan bent u bij PrivaZorg A&D aan het juiste adres!

Klein team zorgverleners, deskundig en vertrouwd
Op basis van uw behoeften en wensen wordt er een klein deskundig team van zelfstandige zorgverleners (zogenaamde ZZP’ers) gevormd dat goed in staat is om uw verzorging en verpleging op zich te nemen. De zorgverleners wisselen elkaar af volgens een planning. Die planning wordt opgenomen in het zorgdossier ECD, zodoende weet u wie u wanneer kunt verwachten. 

Werkzaamheden 
De zorgverleners zijn er voor uw persoonlijke verzorging en verpleging; dit gebeurt in overleg met u, uw familie en uw huisarts. De zorg wordt afgestemd op de zorgbehoefte die u heeft. Als de zorgsituatie wijzigt wordt de professionele zorg hierop afgestemd. Doelmatigheid en zorg op maat zijn hierin van belang. Ook is zorg 's nachts in de allerlaatste levensfase mogelijk.

Mantelzorgers/vrijwilligers
PrivaZorg probeert waar mogelijk samen te werken met mantelzorgers en vrijwilligers. Zij kunnen immers een waardevolle bijdrage leveren aan de zorg en uw welzijn. Heeft u behoefte aan meer ondersteuning of aanvullende dienstverlening, bespreek dat dan met uw zorgverlener. Vraag uw zorgverlener waar u bij u in de buurt een vrijwilliger kunt vinden.

Afspraken in cliëntdossier en zorgplan
Tijdens het eerste intakegesprek worden samen met u het cliëntdossier en het zorgplan doorgesproken. In het cliëntdossier wordt alles wat betrekking heeft op uw zorg vastgelegd en toegelicht. Hierin worden ook uw specifieke wensen genoteerd en kan uw huisarts zijn bevindingen en aandachtspunten voor de zorgverleners noteren. Ook de zorgverleners zullen hierin hun rapportage schrijven. Het zorgdossier blijft bij u in huis, zodat u en uw naaste familie/mantelzorg het op elk gewenst moment kan raadplegen.

Wilt u meer informatie over huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, particuliere zorg of Palliatief Terminale zorg? Klik aan de linker bovenzijde op één van de balken; bijvoorbeeld 'Huishoudelijke Ondersteuning' of 'Persoonlijke Zorg'.

 

© puntjesopde-i.nl